Relatiebeheer Techniekonderwijs Fioretti College Stuur een e-mail
Menu
Vorige pagina

Techniek Onderwijs Fioretti College kiest voor netwerk-app Bundeling

Bundeling is een exclusieve netwerktool waar (zakelijke) netwerken hun voordeel mee doen. Bundeling brengt de leden dichter bij elkaar in een netwerk als spin in het web en verbindende schakel. Bundeling is laagdrempelig, aantrekkelijk en via een App op je smartphone beschikbaar. Ook steeds meer branche- en non-profit organisaties profiteren van de kracht van Bundeling, dus ook het onderwijs.

Het Bundeling-platform biedt de béste tools om relevant en effectief te communiceren. Het bevordert interactie onder teams en collega’s en bevordert daarmee betrokkenheid op een unieke manier. Zo houd je alle kennis, informatie en conversatie in je broekzak, waar je ook bent. Een ultramoderne 2.0 netwerkapp voor interne communicatie. Via de app ontvang je Nieuwsberichten, informatie over Events en verder Gebruikersprofielen, Organisatieprofielen, Connecties (smoelenboek) Chat, documenten en dat allemaal in de huisstijl van Fioretti Techniek Onderwijs

De komende maanden wordt de app beschikbaar gesteld aan de vertegenwoordigers van alle technische bedrijven die de samenwerkingsovereenkomst Sterk Techniek-Onderwijs Noordoost Brabant met het Fioretti College hebben getekend.  Zij worden hierover nader geïnformeerd.