Relatiebeheer Techniekonderwijs Fioretti College Stuur een e-mail
Menu
Vorige pagina

Openhuis voor techniekrelaties

We zijn als Fioretti College nu al een aantal jaren onderweg met het verstevigen van ons technisch onderwijs. Dit jaar hebben we een mijlpaal bereikt! Liefst 50% van alle leerlingen hebben gekozen voor een technische profiel. Dat is ver boven het landelijk gemiddelde!

We hebben dan ook de afgelopen jaren niet stil gezeten. We hebben ons onderwijs kritisch onder de loep genomen. Dat heeft tot op heden geresulteerd in het moderniseren van onze werkplaatsen, aanpassingen aan ons onderwijs en zijn we bezig om vanuit de onderbouw en het primair onderwijs meer instroom richting onze technische opleidingen te realiseren. Tevens willen we de doorstroom naar het technisch MBO te verbeteren. We hebben dan ook flinke stappen gezet. Sommige van u hebben via onze leerlingen en/of docenten gehoord over de door ons in gang gezette plannen maar veel van deze activiteiten hebben buiten uw zicht binnen de school plaatsgevonden.

Met trots willen we daarom onze deuren openen voor u! Zodat u zelf een kijkje kan komen nemen om te zien hoe het technisch vmbo bij het Fioretti College er tegenwoordig bij staat.

U bent welkom om onze werkplaatsen te komen bekijken en voor een (vernieuwde) kennismaking met onze docenten. U kunt met hen in gesprek gaan zodat u zicht krijgt op onze verdere plannen en hoe wellicht ook u kunt bijdragen aan het versterken van de instroom van jongeren op de technische opleidingen.

U bent van harte welkom op donderdag 2 december om 16.00 – 18.30 uur.

U kunt u aanmelden voor deze dag door een mail naar jack.monde@voveghel.nl te sturen met uw aanmelding. Vermeld u met hoeveel personen u komt? Collega’s en technische relaties uit uw netwerk zijn eveneens van harte welkom. U kunt daartoe bijgaande uitnodiging doorsturen. Dat geldt ook in het geval deze uitnodiging onverhoopt (nog) niet door de juiste contactpersoon van uw onderneming is ontvangen. Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 2 december!